Nova vest
Fudbal

Petak, 31.03.2023.

17:45

Rašford spreman za Njukasl

Fudbaleri Mančester junajteda u nedelju od 17.30 očekuje gostovanje Njukaslu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Rašford spreman za Njukasl
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Reč je o sudaru dva tima koji se bore za plasman u Ligu šampiona i koji su nedavno igrali u finalu Liga kupa na Vembliju.

Junajted je tada slavio sa 2:0 i posle šest godina posta osvojio trofej, a ako je nešto dobra vest za ekipu sa Old Traforda onda je to svakako da će napadač Markus Rašford biti spreman.

"Nadam se da će igrati. Trenirao je, ali je onda morao da tretman i neki individualni deo treninga. Priključio se grupi tokom dana, ostao je još trening u subotu. Nadam se da će biti spreman", rekao je menadžer Erik ten Hag.

Rašford je ove sezone postigao 27 golova u svim takmičenjima, a tokom mini pauze bio je na odmoru u Americi.

"Pozitivno je što je imao pauzu. Uz Bruna mislim da je najviše odigrao utakmica. Mi imamo najveći broj utakmica u Evropi, a i naši internacionalci uglavnom igraju u reprezentaciji, tako da u ovoj ludoj sezoni za njih nema odmora. Zato im je potrebna ovakva pauza da dođu do daha. Po meni, to je bila pozitivna stvar. Video sam ga po povratku, pokazuje da ima dosta energije i motivacije", dodao je Ten Hag.

Posle dužeg vremena u kombinaciji će biti i Francuz Antoni Marsijal, koji nije igrao od 1. februara.

"Trenira već dve nedelje, mislim da će sa njim sve biti u redu", zaključio je menadžer Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve