Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.03.2023.

18:38

Javio se Barak Bahar: Želim da stavim tačku

Nastala je polemika da li će Crvena zvezda zaista dovesti Baraka Bahara iz Makabi Haife, a sada se oglasio i sam Izraelac.

Izvor: SS

Autor: SS

Javio se Barak Bahar: Želim da stavim tačku
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

On je medijima u Izraelu rekao da se bavi samo Makabijem, iako nije bio decidan u demantu dolaska u Beograd.

"Razumem da medije to zanima. Potpuno prirodna stvar. Napravili smo ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona i stizale su ponude za mene i igrače. Bilo ih je u prošlosti kao što ih ima i sada. Tu je agent koji se bavi time i tu sam ja koji se bavim Makabijem. Samo želim da naglasim da će sve biti urađeno u dogovoru Jakovom Šaharom (vlasnik Makabija iz Haife op.a.). Tako želim da stavim tačku na ovu priču jer nas u subotu čeka važna utakmica. Najvažnije mi je da navijače i dalje činimo ponosnim i da uživaju u našem fudbalu. Ništa drugo me ne zanima", rekao je Bahar.

Izraelski stručnjak je istakao da o svom odlasku nije razgovarao sa igračima.

"Nisam još pričao ni sa kim od njih jer još nisu svi stigli sa reprezentativnih akcija i onda ću im objasniti situaciju na najiskreniji mogući način. Ne želim ništa da krijem od njih", poručio je izraelski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve