Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.03.2023.

16:25

"Spreman i motivisan za nastavak šampionske trke"

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je da je spreman i motivisan za nastavak sezone u Superligi Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Crveno-beli igraju u subotu protiv ekipe Mladost GAT od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić" u 28. kolu domaćeg šampionata.

"Pred nama je nastavak prvenstva i borba za duplu krunu. Sigurno da je kratak predah prijao mojim saigračima, koji su i tokom pauze vredno trenirali, odigrali i prijateljsku utakmicu, dok sam je bio deo A reprezentacije Srbije", rekao je Eraković.

Eraković je igrao za Srbiju na mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Litvanije (2:0) i Crne Gore (2:0).

"Velika mi je čast što sam imao priliku da počnem utakmicu i odigram 90 minuta u pobedi svoje ekipe protiv Litvanije, kao i da potom nastupim u Podgorici. Kada se igra za Zvezdu i reprezentaciju umor ne sme da postoji, tako da nastavak šampionske trke dočekujem apsolutno spreman i motivisan. Želimo da vidimo ispunjene tribine naše Marakane do kraja ove sezone, kako bismo dva puta slavili i ponovili uspehe iz prethodne dve godine", rekao je Eraković .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve