Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.03.2023.

11:15

Čelsi ljut na Tuhela

Tomas Tuhel je i zvanično preuzeo kormilo Bajerna, a uspeo je već da naljuti i bivše poslodavce u Čelsiju.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Čelsi ljut na Tuhela
Foto: EPA-EFE/Anna Szilagyi

Stručnjak koji je na klupi prvaka Nemačke nasledio Julijana Nagelsmana, bio je pomalo nepažljiv na konferenciji za medije kada je pričao o budućim saradnicima.

On je novinarima otkrio da želi da angažuje u svoj stručni tim i Entonija Berija, koji je trenutno u stručnom štabu Čelsija.

"Moja ekipa saradnika nije bila spreman na ovo, tako da moram da se zahvalim i njihovim porodicama na fleksibilnosti. Arno Mihels i Žolt Lou koji su sa mnom radili deset godina, biće opet sa mnom. Nadam se i Entoni Beri koji je trenutno u Čelsiju", rekao je Tuhel.

Klub iz Londona se sada bori da zadrži Berija i izveštaji sa Stamford bridža kažu da su na Tuhela veoma ljuti jer je sa tim izašao javno.

Beri je navodno spreman da prihvati poziv novog bosa Bajerna.

Beri se priključio Čelsiju još za vreme kada je na klupi sedeo Frenk Lampard, ali je i sa Tuhelom imao veoma dobru saradnju.

On je ostao i u stručnom timu na čijem je čelu sada Grem Poter, a radio je i sa Robertom Martinesom dok je bio na kormilu Belgije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve