Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.03.2023.

23:30

Poznate poslednje vesti o Gudeljovom bratu – Nemanja poslao snažnu poruku

Lepe vesti su stigle iz Španije, pošto je fudbalski klub Kordoba objavio da se srpski fudbaler Dragiša Gudelj nalazi u stabilnom stanju.

Izvor: B92

Autor:B92

Poznate poslednje vesti o Gudeljovom bratu – Nemanja poslao snažnu poruku
Andrija Sokovic/Starsport.rs

Brat srpskog fudbalera Nemanje Gudelja je hitno prebačen u bolnicu kada se odjednom srušio na terenu.

Prema vestima koje dolaze iz Španije, Dragiši je utvrđen kardiorespiratorni zastoju, ali je noć u bolnici proveo u stabilnom stanju.

"Bio je u nesvesti neko vreme, ali kada je napušta stadion, bio je potpuno svestan. Želeo je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu. Poslednje vesti koje imamo o Dragom jesu da se trenutno nalazi na posmatranju i da je na intenzivnoj nezi i radiće mu sve testove. Nastavićemo da izveštavamo o njegovom stanju, kada i nas doktori obaveste o svemu. Takođe, klub se putem javnih glasila i zahvalio medicinskom timu na brzoj reakciji", rekao je jedan od ljudi iz kluba.

Najnovije vesti iz Kordobe glase da će Dragiša ostati još jednu noć u bolnici na Odeljenju intenzivne nege, kako bi ostao pod nadzorom lekara.

Dragišin brat Nemanja je na društvenim mrežama postavio sliku gde je uputio veliku zahvalnost svima koji su se brinuli o njegovom bratu.

"Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi", napisao je Nemanja.

Potom je poslao jadnu snažnu poruku

"Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. PRAVI RATNIК VEĆ STOJI!!! JER КAŽU DA NIКAD NE ODUSTAJE!!! HVALA VAM! ", zaključio je Gudelj

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve