Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.03.2023.

13:55

Gudelj: Pravi ratnik sada stoji i nikada ne odustaje

Dragiša Gudelj, fudbaler Kordobe, i dalje se nalazi na odeljenju intenzivne nege, ali se dobro oseća.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Njegov brat Nemanja, koji je u Podgorici sa reprezentacijom Srbije, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi da je Dragiša nasmejan i u dobrom stanju pošto je u subotu na terenu doživeo zastoj srca.

"Želim da izrazim iskrenu zahvalnost u moje ime i u ime moje porodice za ljubav i brigu koju su pokazali prema zdravstvenom stanju Dragija".

"Život mog brata i dalje kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinskog osoblja Kordobe, posebno pominjeno doktore Hose Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Lunu, fizioterapeute Aleksa Ruedu i Frana Plazu, asistencije u bolnici, kao i doktorki Veronici Arojo kao i kardiologu Hose Mariji Seguri, ne zaboravljamo i sve ostale medicinske radnike koji su pomogli u bolnici Kraljica Sofija u Kordobi." "I pored teške situacije, osetili smo podršku i ljubaznost, to su potezi koje nikada nećemo zaboraviti."

"Na kraju, hvala belo-zelenim navijačima, za svaku pesmu podrške i što ste učinili da vas Dragi voli još više. Pravi ratnik sada stoji. Jer kažu da nikada ne odustaje. Hvala", poručio je Nemanja Gudelj.

Meč Kordobe i Rasing Ferola je prekinut u 13. minutu kod rezultata 1:1 kada se Gudelj onesvestio. U nedelju pre podne oglasio se i njegov klub kratkim saopštenjem.

"Sa zadovoljstvom javljamo da je Dragiša imao laku noć i da će uskoro izaći iz bolnice", poručili su iz Kordobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve