Nova vest
Fudbal

Subota, 25.03.2023.

13:45

Neprijatan poraz omladinaca Srbije

Omladinska reprezentacija Srbije (U19) poražena je na svom terenu od Izraela rezultatom 3:1, u meču drugog kola druge faze kvalifikacija za EURO.

Izvor: B92

Autor:B92

Neprijatan poraz omladinaca Srbije
Foto: FSS

Već posle prvih pola sata bilo je jasno u kom pravcu će meč ići.

Tai Abed je doneo gostima prednost u 24. minutu, u 33. je isti igrač duplirao iz penala, a između njegovih golova Jovan Miladinović je dobio crveni karton.

Pobedu Izraelu potvrdio je Ahmad Ibrahim u 69. minutu, da bi konačan rezultat postavio Vukašin Đurđević, koji je postigao počasni gol za naš tim.

Izrael je prvi na tabeli sa četiri boda, Srbija je druga sa tri, Poljska ima jedan, dok je Letonija, pred međusobni okršaj, bez poena.

Srbija već u utorak gostuje Poljskoj.

Srbija: J. Miladinović, Simić (60. Đuđević), Kovačević (73. Miličić), Leković, Radojević, Mijatović, Stjepanović, Milosavić (46. J.Milošević), Jevremović (33. Stevanović), Lazetić, Spasojević (60. Petković). Selektor Jovan Damjanović

Izrael: Melika, Ben Haroš, Israelov, Kulikov, Feingold (73. Dezend), Benjamin, Navi, Kalali (46. Šibli), Abed (73. Jona), Lugasi (85. Alkokin), Ibrahim (85. Kaj Laiš).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve