Nova vest
Fudbal

Petak, 24.03.2023.

12:45

Novi Pazar promoviše novog trenera, ime nepoznato

FK Novi Pazar zakazao je za petak promociju novog trenera ekipe.

Izvor: B92

Autor:B92

Novi Pazar promoviše novog trenera, ime nepoznato
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Pazarci su u sredu ostali bez predsednika, kapitena i nesuđenog šefa struke Feđe Dudića, nakon napada grupe navijača na golmana Filipa Kljajić.

Ubrzo posle toga i predsednik Rasim Ljajić odlučio je napusti klub.

"U 15.00 časova u petak fudbalere Novog Pazara očekuje prvi trening na Atletskom stadionu sa novim stručnim štabom, koji će ujedno biti i predstavljen javnosti.
Ovim putem pozivamo vernu publiku i iskrene navijače koji su brojniji od pojedinaca koji narušavaju ugled kluba, da pruže podršku fudbalerima i stručnom štabu u ovim trenucima, kako bi svi zajedno u predstojećoj borbi u daljem takmičenju - pre svega odbranili čast i ugled kluba i tako pokazali da zajedno možemo sve"
, navodi se u saopštenju kluba.

Biće to peti trener koji će ovo sezone sesti na klupu Pazaraca, a ime novog stratega nije objavljeno.

"Navijači Novog Pazara moraju da budu svesni da je igračima njihova podrška potrebna. Navikli smo navijače koji pružaju podršku i kada je dobro i kada je loše, FK Novi Pazar se voli do kraja života. Zato dođi i daj podršku, pomozimo da klub opstane", dodaje su u objavi Novog Pazara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve