Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.03.2023.

13:28

Krstajić: Ne trebaju mi fudbaleri koji dolaze turistički

Selektor Bugarske Mladen Krstajić prokomentarisa je problematičnu situaciju u njegovoj selekciji, uoči starta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstajić: Ne trebaju mi fudbaleri koji dolaze turistički
Foto: Profimedia

Srpski stručnjak je naišao na niz otkaza i do sada su mu četvorica igrača poručila da se neće naći na prvoj prozivci.

Nakon Dominika Jankova, Dima Krasteva i Ilijana Stefanova, sa inicijalnog spiska odjavio se i defanzivac Ludogoreca Anton Nedjalkov.

"Ne trebaju mi igrači koji u reprezentaciju dolaze turistički, već fudbaleri koji će na terenu pokazati patriotizam. Moramo da vratimo poverenje navijača", poručio je Krstajić.

Bugarska na startu kvalifikacija igra protiv Crne Gore (petak, 18h), a u grupi je sa Srbijom, Mađarskom i Litvanijom.

"Srbija je favorit, Mađarska je jaka, Crna Gora je tradicionalno dobar tim. Neće biti lako. Cilj je da nastavimo posao koji smo započeli. Da budemo maksimalno koncentrisani. Tražiću od igrača da pruže maksimum
", rekao je bivši selektor Srbije.

Krstajić je svestan da je u teškom momentu preuzeo ekipu.

"Idemo meč po meč, na svakom ćemo ginuti. Što se mene tiče – možemo da igramo ružno, samo da pobeđujemo. Kada sam došao rekao sam da ću napraviti ekipu po evropskim standardima. Igrali smo zajedno četiri meča, ali fudbal je proces – ne možemo posle jedne utakmice da kažemo da idemo na Svetsko ili Evropsko prvenstvo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve