Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.03.2023.

11:12

Sprema se oko 20 prijava protiv Partizana

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost“ Mirko Poledica najavio je 20 prijava protiv fudbalskog kluba Partizan zbog neisplaćenih zarada.

Izvor:

Autor:

Sprema se oko 20 prijava protiv Partizana
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Poledica je najavio da će finansijske izveštaje dati na uvid javnosti odmah po okončanju reprezentativnih obaveza.

"Čim prođu reprezentativne obaveze A selekcije, objaviću javno finansijke izveštaje FSS, da vidi narod kako se troše pare. Izveštaji su po mišljenju struke površni i ne sadrže informacije o pojedinačnim zaradama i naknadama rukovodilaca", napisao je Poledica na Tviteru.

Poledica je negirao izjavu Milorada Vučelića koji je istakao da se plate redovno isplaćuju igračima.

"Finansijsku situaciju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što sam oduvek smatrao prevasodnim zadatkom uprave’, reče danas M. Vučelić, u trenutku dok moje kolege sprmaju oko 20 prijava protiv PFC zbog neisplaćenih zarada“, dodao je Poledica.

Ispravni finansijski papiri su preduslov fudbalskim klubovima za nastup u evropskim takmičenjima, te je Partizan pred dvostrukim izazovom ako hoće u Ligu šampiona sledeće sezone. Da prestigne trenutno drugoplasirani TSC i da sredi papirologiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve