Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.03.2023.

09:57

Osvojio srebro sa Hrvatskom na Mundijalu – penzionisao se u 31. i počeo da radi za Srbina

Hrvatski fudbaler Šime Vrsaljko odlučio je da završi karijeru u 31. godini života, preneo je Fabricio Romano.

Izvor:

Autor:

Osvojio srebro sa Hrvatskom na Mundijalu – penzionisao se u 31. i počeo da radi za Srbina
EPA-EFE/BALLESTEROS

Vrsaljko je dva meseca bio bez tima nakon što se rastao sa Olimpijakosom i odlučio je da se u budućnosti više neće profesionalno baviti ovim sportom.

Glavni razlog su povrede koje su nastupile nakon najvećeg uspeha u karijeri. Posle srebrne medalje u Rusiji na Svetskom prvenstvu, Vrsaljko se mučio sa povredama, a od reprezentacije se oprostio prošle godine.

Tokom karijere je branio boje Lokomotive, Dinama, Đenove, Sasuola, Atletiko Madrida, Intera i pomenutog Olimpijakosa. Za "vatrene" je odigrao 52 nastupa.

Kako se može videti na specijalizovanom portalu "Transfermarkt", Vrsaljko trenutno radi za agenciju "Universal Twenty Two" koja je u vlasništvu srpskog državljanina Vlade Lemića.

Ta agencija na listi svojih agenata ima Luku Modrića, Nemanju Matića, Aleksandra Isaka, ali, barem tehnički i Vrsaljka, koji još nije zvanično saopštio da se povukao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve