Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.03.2023.

10:30

Ederson: Postoji velika šansa da Ančeloti dođe

Golman Mančester sitija Ederson priznao je da postoji velika mogućnost da trener fudbalera Reala Italijan Karlo Ančeloti preuzme reprezentaciju Brazila.

Izvor: B92

Autor:B92

Ederson: Postoji velika šansa da Ančeloti dođe
EPA-EFE/Neil Hall

Brazil je trenutno bez selektora pošto je Tite dobio otkaz posle Svetskog prvenstva u Kataru.

"Neizvesnost oko toga ko će da bude naredni selektor Brazila unela je nemir u reprezentaciju Brazila", rekao je Ederson i dodao da je saigračima iz nacionalnog tima razgovarao o mogućnosti da Anćeloti nasledi Titea.

Pojedini mediji objavili su objavili da će trener Reala da postane novi selektor "karioka", ali je Fudbalski savez Brazila pre mesec dana demantovao da je postigao usmeni dogovor sa Anćelotijem, koji ima ugovor sa Realom do 30. juna 2024. godine.

"Postoji velika mogućnost da Ančeloti dođe", dodao je Ederson uoči prijateljskog meča sa Marokom, koji će biti odigran 25. marta.

Golman Mančester sitija je rekao da je razgovarao sa Kazemirom, Militaom i Vinicijusom.

"Ono što su mi rekli o Ančelotiju je da je on izuzetan trener, svi ga obožavaju i da ima veoma uspešnu karijeru. Pogledajte njegovu biografiju. Uskoro ćemo saznati da li će biti selektor Brazila ili ne. Nadamo se da ćemo brzo saznati ime novog selektora", dodao je Ederson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve