Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.03.2023.

18:40

"Zvezde Reala su đubrad – Modrić ti stane na pete i kaže da si go*no"

Bivši član CSKA iz Moskve Arnor Sigurdson prisetio se kako je igrati protiv najvećih fudbalskih zvezdi, a izdvojio je duele sa Real Madridom i Lukom Modrićem.

Izvor: SS

Autor: SS

EPA-EFE/J.P.Gandul

Isnanđanin je 2018. godine bio na pozajmici u CSKA iz Norkopinga, a u Ligi šampiona je dva puta savladao "kraljevski klub".

U Moskvi je bilo 1:0 golom Nikole Vlašića, a u Madridu je bilo još ubedljivije, a Sigurdson je bio i strelac u pobedi rezultatom 3:0.

"Kad igraš protiv Real Madrida i kad te Luka Modrić nagazi po petama i kaže ti da si go*no, shvatiš da nisu osobito prijateljski raspoloženi. Ali vrhunski su igrači, rukuju se s tobom i pokažu poštovanje“, opisao je Sigurdson u podkastu "Tuttosvenkskan".

O ostalim igračima Real Madrida nije imao lepe stvari za reći.

"Ti su igrači đubrad. Jako su dobri fudbaleri, ali kad dođe do određenih stvari, poput oduzimanja lopte na granici prekršaja, prljavih poteza na kornerima i ostalog, najgori su. To je jedino što ti ostane u glavi posle igranja protiv njih“, podvukao je Sigurdson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve