Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.03.2023.

16:45

Radulović: Očekujem pravi spektakl protiv Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović izjavio je danas da očekuje spektakl na meču sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Radulović: Očekujem pravi spektakl protiv Srbije
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Fudbaleri Crne Gore počeli su danas pripreme za mečeve protiv Bugarske i Srbije. Crna Gora će u petak gostovati Bugarskoj, a tri dana kasnije dočekaće Srbiju u Podgorici.

"Srbija je reprezentacija prema kojoj imamo respekt i prema onome što su uradili u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, Ligi nacija i Mundijalu. Međutim, mi se spremamo za Bugarsku i samo nam je, ponoviću još jednom, samo ta utakmica u mislima. Nakon tog susreta ćemo pričati o Srbiji. Očekujem jedan pravi fudbalski spektakl i samo to u ovom momentu mogu da kažem", rekao je Radulović, prenosi podgorički Dan.

U grupi G kvalifikacija za EP nalaze se Srbija, Crna Gora, Bugarska, Litvanija i Mađarska.

"Bugarska je ekipa koja igra agresivan fudbal i pokušava da nametne svoj stil igre. Moramo biti spremni da na to odgovorimo na pravi način", istakao je Radulović.

Selektor Crne Gore je naveo da očekuje dobar rezultat na meču sa Bugarskom, koji će biti odigran u petak u Razgradu

"Bugarska je fudbalska zemlja. Novi selektor Bugarske Mladen Krstajić doneo je neku novu energiju, podmladio reprezentaciju. To je ekipa koja igra agresivan fudbal i pokušava da nametne svoj stil igre. Moramo da budemo spremni da na to odgovorimo na pravi način. Imaju kvalitet, ali mislim da mi na njega možemo da odgovorimo. Nadamo se dobrim vestima iz Razgrada", poručio je Radulović.

On je istakao da na mečevima protiv Bugarske i Srbije neće moći da računa na povređene Matiju Šarkića, Uroša Đurđevića i Marka Jankovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve