Nova vest
Fudbal

Subota, 18.03.2023.

13:07

Šarac: Potrošli smo mnogo kredita ove sezone

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Šarac izjavio je da njegova ekipa gostovanje u Subotici mora da shvati maksimalno ozbiljno.

Izvor: B92

Autor:B92

Šarac: Potrošli smo mnogo kredita ove sezone
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Radničkog iz Niša sutra od 15 časova gostuju u Subotici ekipi Spartaka u okviru 27. kola Superlige Srbije.

"Potrošili smo mnogo kredita ove sezone. Ovo gostovanje moramo da shvatimo maksimalno ozbiljno, u ekipi je opšta mobilizacija i svi koji su zdravi krenuće na put da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat u Subotici. Čitave prethodne nedelje smo naporno radili, ali smo i dosta pričali o svemu. Imamo još četiri kola do, sada je već izvesno, plej-auta i pokušaćemo da osvojimo maksimalan broj bodova", istakao je šef stručnog štaba Radničkog.

Osvrnuo se Šarac i na kvalitete i igru tima iz Subotice.

"Spartak izuzetno cenim, tabela pokazuje da smo po kvalitetu tu negde, izjednačeni. Četiri kola ne znaju Subotičani za poraz, kup utakmicu ne računam, izašli su maltene sa rezervnim timom. Imaju izuzetno opasna krila Srećkovića i Bijelovića, napred opasnog Hristića, talenat u Staniću, iskustvo u Tumbaseviću. Idemo da se isprsimo i da obezbedimo rezultat kojim bismo kupili mir za period rada tokom pauze", zaključio je Šarac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve