Nova vest
Fudbal

Subota, 18.03.2023.

12:16

Puača: Sposobni smo da pobedimo Čukarički

Trener Voždovca Nikola Puača rekao je da veruje da je ekipa, i pored svih kvaliteta koje poseduje Čukarički, sposobna da se sa Banovog brda vrati sa tri boda.

Izvor:

Autor:

Puača: Sposobni smo da pobedimo Čukarički
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Ekipa Čukaričkog je jedna od najboljih u našem prvenstvu. Redovan su predstavnik naše zemlje u evropskim takmičenjima, već dugi niz godina su u samom vrhu Super lige Srbije. I ove sezone njihov igrački kadar je za svako poštovanje i zbog toga očekujem vrlo interesantan meč", rekao je Puača, prenosi klub.

"I pored svih njihovih kvaliteta verujem da smo sposobni da na kraju meča mi budemo pobednici. Rastemo iz dana u dan, ambiciozni smo i motivisani da pokažemo koliko vredimo i ova utakmica nam je odlična prilika za to"
, dodao je on.

Fudbaleri Voždovca gostuju sutra ekipi Čukaričkog, u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

Кlub sa Dušanovca nalazi se na sedmom mestu na tabeli sa 39 bodova, dok je Čukarički četvrti sa 50 bodova.

U prošlom kolu, Voždovac je slavio na gostovanju u Nišu, dok je Čukarički poražen na gostovanju Vojvodini u Novom Sadu.

"Rezultat koji smo ostvarili u prethodnom kolu nam dosta znači, ali nikako ne sme da nas zadovolji, već očekujem da nam bude podstrek za utakmice koje su pred nama", rekao je Puača.

"Sama priprema za predstojeći meč na Banovom brdu ide u dobrom pravcu, atmosfera je odlična... Zadovoljstvo je veće zbog toga što su neki igrači koji su bili povređeni počeli sa treninzima i na sve njih možemo da računamo", rekao je trener Voždovca.

Utakmica je na programu sutra od 19.00 na Banovom brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve