Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.03.2023.

18:37

Janković se oglasio o odustajanju Vidića

Bivši trener Crvene zvezde i aktuelni selektor Kine Aleksandar Janković izneo je svoje mišljenje o izborima za prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije.

Izvor: SS

Autor: SS

Janković se oglasio o odustajanju Vidića
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

On je odustajanje Nemanje Vidića od kandidature, što znači da će predsednik FSS gotovo izvesno postati Dragan Džajić, prokomentarisao da to ništa ne bi promenilo na glasanju u utorak.

"Nevezano da li bi se Vidić pojavio, rezultat je bio poznat od ranije, i to reakcijom celog sistema na Nemanjino pojavljivanje kao kandidata. I da se pojavio na izborima, ne bi ništa promenio. Osetili smo reakciju sistema od njegovog matičnog kluba, a podigli su se svi kao po komandi protiv Vidića", izjavio je Aleksandar Janković za TV Prva.

Selektor fudbalske reprezentacije Kine je istakao sumnju da će srpski fudbal napredovati, budući da se neće promeniti struktura ljudi koji ga vode.

"Srpski fudbal je poverenje dao ljudima koji su ga i doveli do ove tačke", kratko i jasno je poručio Janković u video javljanju sa dalekog istoka.

Izborna Skupština FSS zakazana je za utorak, 14. mart, sa početkom u 14.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve