Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.02.2023.

10:09

Ramos na izlaznim vratima

Defanzivac PSŽ-a Serhio Ramos verovatno će naredne sezone promeniti sredinu i preći u neki drugi klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Ramos na izlaznim vratima
EPA-EFE/Mohammed Badra

Ramos nije prioritet kluba za sledeću sezonu i veliko je pitanje hoće li dobiti novi ugovor

On je u svojoj prvoj sezoni odigrao svega 12 ligaških utakmica, jer je imao velikih problema sa povredom, ove sezone igra sve više, ali sve su manje šanse da ostane u glavom gradu Francuske.

Ima dosta zainteresovanih klubova koji bi želeli da u svoje redove dovedu Španca. Prvi među njima su timovi iz MLS lige, kao i iz Saudijske Arabije, koji hoće da u svojim timovima imaju sve više velikih fudbalskih zvezda.

Naravno da je potražnja klubova iz ove zemlje za ostale zvezde značajno se povećala posle dolaska Kristijana Ronalda u redove Al Nasra, dok su sledeći na radaru sem Ramosa, Modrići Buskets.

Prioritet za PSŽ je da sačuva Mesija i Markinjosa, kao i afirmacija mlađih igrača, dok čelni ljudi kluba iz Pariza, su veoma zainteresovani za dovođenje Milana Škrinjara iz Intera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve