Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.02.2023.

10:37

Ibrahimović se vraća na teren: I dalje sam Bog

Zlatan Ibrahimović još uvek čeka prvi nastup ove sezone jer još nije spreman nakon operacije kolena.

Izvor: B92

Autor:B92

Ibrahimović se vraća na teren: I dalje sam Bog
Foto: Profimedia/Jonathan Moscrop / Sportimage

Ipak, najavio je svoj povratak na terene i dobru formu koja bi trebalo da pomogne Milanu koji je u velikoj krizi.

"I dalje sam broj 1, Bog. Sad se vraćam, muzika će biti drugačija. Imam ogromnu želju, toliko toga želim da uradim, želim da nadoknadim izgubljeno vreme u ovih sedam, osam meseci koliko nisam igrao", rekao je u uvodu razgovora za Medijaset.

Milan je već sedam utakmica bez pobede, od 4. januara ne zna za trijumf.

"Ekipa je u krizi? To me ne brine, to su uobičajena razdoblja u sezoni. Moramo razgovarati i dokazati svoju vrednost na terenu. Kritike? To je normalno, ako te ne kritikuju nisi u vrhu. Mene kritikuju već 25 godina jer sam najbolji i na to sam se navikao. Osećam li se i dalje kao Bog? Naravno, ništa se nije promenilo", dodao je Šveđanin.

"Imam 41 godinu i želim ispisati još mnogo stranica. Telo se menja, fizičke pripreme su drugačije, ali kvaliteta ne nestaje. Oni koji ne veruju u Boga, njima ću se dokazati na terenu. Ne rečima"
, zaključio je Ibrahimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve