Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.02.2023.

10:05

Alegri nije mogao da gleda Vlahovićev penal VIDEO

Dušan Vlahović je u utorak uveče bio sjajan u pobedi Juventusa nad Salernitanom rezultatom 3:0.

Izvor: SS

Autor: SS

Alegri nije mogao da gleda Vlahovićev penal VIDEO
Foto: Profimedia

Meč na "Areki" stadionu obeležili su Srbi, Vlahović sa dva pogotka i Filip Kostić sa jednim.

Prvi gol srpski napadač dao je iz penala u 26. minutu, a zbog momenta i celokupne situacije u "staroj dami", trener Masimilijano Alegri nije mogao da gleda taj udarac sa 11 metara.

Ipak, Vlahović ga nije izneverio, postigao je osmi gol u šampionatu i dobio pohvale trenera.

"Vidi se da se fizički oseća bolje. Bolje se kreće, ‘oštriji je’, tehnički je takođe bio na visokom nivou protiv Salernitane. Di Marija je bio fantastčan 45 minuta. Ako tako bude mogao da igra 60 minuta, davaće nam veliku prednostu odnosu na rivale“, rekao je trener Juventusa.

Potom je Alegri istakao da je prvi cilj izboriti opstanak, što svakako čudno zvuči za velikana kakav je Juve, ali to je realnost posle oduzetih 15 bodova.

"Prikupili smo dosad 41 poen, ali trenutno imamo samo 26. Treba nam još barem 14 bodova da bismo obezbedili siguran opstanak, pa ćemo onda videti gde smo. Ne mislim da smo u nivou sa Moncom, ali cilj nam je da budemo u gornjem delu tabele. Što se tiče utakmice, igrali smo dobro 90 minuta, ali smo bili malo površni u poslednjih 30 i dopustili smo mnogo šuteva na gol rivalu“, kazao je Alegri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve