Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.02.2023.

18:30

Real bez petorice u polufinalu SP

Karlo Ančeloti će imati pet opcija manje u polufinalu Svetskog prvenstva za klubove u kom će Real Madridu protivnik biti Al Ahli.

Izvor: SS

Autor: SS

Real bez petorice u polufinalu SP
EPA-EFE/Kiko Huesca

Na golu neće biti Tibo Kurtoa, a u napadu prvi strelac tima Karim Benzema. Takođe, u rosteru neće biti ni Edera Militaa, Lukasa Vaskesa i Ferlana Mendija.

Svi su ostali u Madridu, ali bi Kurtoa, Benzema i Militao mogli da stignu na finale u subotu ukoliko se Real kvalifikuje za isto.

Real očekuje polufinale SP klubova, potom i eventualno finale, a zatim duel Lige šampiona protiv Liverpula, te Kup kralja sa Barselonom.

Između i utakmice LaLige. Dakle, ključan deo sezone.

"Nećemo odbaciti ni jedan turnir, vrlo smo blizu... U polufinalu smo španskog Kupa, u osmini finala Lige šampiona, polufinalu Svetskog klupskog prvenstva. Nikada ne želimo odbaciti utakmice, ali raspored je jednostavno izvanredan, ne staje. LaLiga želi svoj deo, FIFA želi svoj deo, UEFA želi svoj deo, španski Savez svoj deo. Ne daju nam dan za odmor", rekao je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve