Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.02.2023.

14:21

Javio se Siti: Iznenađeni smo

Mančester siti oglasio se povodom saopštenja Premijer lige o kršenju pravila finansijskog poslovanja tokom dugog niza godina.

Izvor: B92

Autor:B92

Javio se Siti: Iznenađeni smo
Foto: Profimedia

Optužbe se odnose na finansijske informacije u vezi sa prihodima, detaljima o plaćanju menadžera i igrača, propisima UEFA, profitabilnost i odživosti, kao i na saradnju sa istražnim organima takmičenja.

Iz redova engleskog šampiona su se oglasili i poručili da su iznenađeni tom informacijom, te da jedva čekaju da se zauvek stavi tačka na ovaj slučaj.

"Mančester siti je iznenađen objavljivanjem navodnih kršenja pravila Premijer lige, posebno imajući u vidu veliki angažman i ogromnu količinu detaljnog materijala koji smo dostavili EPL-u. Klub pozdravlja razmatranje ovog pitanja od strane nezavisne Komisije, kako bi nepristrasno razmotrila sveobuhvatan korpus nepobitnih dokaza koji postoje u prilog našem stavu. Zbog toga, radujemo se što će na ovo pitanje biti stavljen kraj zauvek"
, piše u saopštenju Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve