Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.02.2023.

10:29

Problemi u svlačionici Sitija: Gvardiola se posvađao sa Halandom?

Mančester siti nije iskoristio neočekivani kiks Arsenala protiv Evertona (1:0), pošto je istim rezultatom poražen od Totenhema u gostima.

Izvor: B92

Autor:B92

Problemi u svlačionici Sitija: Gvardiola se posvađao sa Halandom?
Foto: Profimedia

Na taj način Siti je ostao na pet bodova zaostatka za vodećim Arsenalom i za sada ne pokazuju da nešto može da se promeni po pitanju toga.

Na gostovanju "građana" ponovo smo videli iste probleme, lopta kruži ali ne stiže do Halanda, koji je uprkos svemu najbolji strelac lige – 25 golova.

Ipak, vidi se da ne pokazuje sve ono što ume u velikim utakmicama.

Španski mediji prenose da "postoji ozbiljna napetost" između Gvardiole i Halanda, upravo iz pomenutih razloga.

Osećaju se tenzije u svlačionici jer je Gvardiola nezadovoljan načinom na koji mora da koristi svog napadača.

Da ima "varnica" između njih dvojice govore i saigrači Sitija, ali se svi još nadaju da će Pep i Haland pronaći zajednički jezik i da nijedan neće morati da ide iz kluba.

U međuvremenu, španski mediji opet "podgrevaju" priču o izlaznoj klauzuli Norvežanina od 200 miliona evra i transferu u Real Madrid.

"Napadač koji je u 27 nastupa postigao 31 pogodak nije zadovoljan načinom na koji Siti igra. Možda zvuči apsurdno jer njemu taj sistem očigledno odgovara, ali činjenica je da je Žoao Kanselo nedavno napustio klub zbog lošeg odnosa s Gvardiolom, a o tome razmišlja i Bernardo Silva", navode Španci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve