Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.02.2023.

14:25

Union Berlin produžio ugovor sa Kevinom Berensom

Dan nakon što je postigao vodeći gol za pobedu (2:1) Union Berlina protiv Majnca, napadač Kevin Berens stavio je potpis na produženje postojećeg ugovora.

Izvor: B92

Autor:B92

Union Berlin produžio ugovor sa Kevinom Berensom
Foto: Profimedia

U saopštenju vodećeg kluba Bundeslige nije preciziran datum isteka novog ugovora kojim su čelnici Union Berlina svog drugog strelca vezali uz klub i nakon ove sezone, prenela je HINA.

Berens je u dosadašnjih 28 nastupa u ovoj sezoni postigao šest pogodaka, od kojih su gotovo svi bili vrlo značajni u uspesima najvećeg iznenađenja na nemačkoj fudbalskoj klupskoj sceni. Ispred njega po broju golova je samo Surinamac Šeraldo Beker koji je osam puta tresao suparničke mreže.

Union Berlin se nalazi na vrhu tabele Bundeslige sa 39 bodova, dva više od drugoplasiranog Bajerna koji ima meč manje.

Osim toga, Union je došao do šesnaestine finala Lige Evropa, a za plasman u osminu finala će se boriti protiv amsterdamskog Ajaksa.

Berlinski klub je izborio i plasman u četvrtfinale nemačkog Kupa, a pobednički pogodak protiv Volfsburga (2:1) u osmini finala postigao je upravo Behrens.

"U Unionu mi je veoma prijatno, što je vidljivo i na terenu. Zahvaljujući treneru i saigračima osećam se važnim delom ekipe, tako da mi nije bilo potrebno dugo vremena za donošenje odluke o produženju ugovora. Želim da nastavim ovim putem sa Unionom i uveren sam da je još mnogo toga pred nama", izjavio je 32-godišnji napadač u klupskom saopštenju.

Berens je u Union stigao u letnjem prelaznom roku 2021, a prethodno je nosio dres nemačkog drugoligaša Sandhausena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve