Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.02.2023.

14:10

Klop novinaru: Sa tobom je teško pričati VIDEO

Menadžer Liverpula Jirgen Klop sve više gubi nerve posle sezone za zaborav.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Klop novinaru: Sa tobom je teško pričati VIDEO
Foto: Profimedia

"Crveni" su u subotu doživeli sedmi prvenstveni poraz, od Vulvsa u gostima (3:0), pa je ekipa sada na desetom mestu sa 29 bodova.

Daleko je to od planiranog, pa se i Klop sve više susreće sa neugodnim pitanjima pri susretima sa novinarima.

Tako je nemački stručnjak došao u verbalni sukob sa novinarom "Atletika" Džejmsom Pirsom, kom nije hteo da odgovori na pitanje jer mu se ne dopada kako on izveštava o klubu sa Enfilda.

On ga je pitao da li je tako sporiji start u sezoni bio stvar mentaliteta, ali ga je Klop prekinuo i rekao:

"Sa tobom je teško pričati, da budem sto odsto iskren. Više bih voleo da to ne uradim. Ti znaš zašto. Zbog svih stvari koje si napisao. Ako neko drugi pita, odgovoriću", rekao je Klop.

Kada ga je drugi novinar pitao to isto, rekao je:

"Da, to je istina, imali smo taj problem tokom prvog dela sezone, sada ne tako mnogo. Ovaj meč bio je vrhunac naših problema, jer u ovakvim mečevima, krenuti sporo nije dozvoljeno. Možete da kritikujete, sudite nam i kažete šta hoćete i verovatno ste u pravu, nemam šta da kažem jer takvih 12 minuta nije dozvoljeno. Doći ovde posle svih stvari koje smo radili poslednjih dana i cele sezone, doći i imati ovakav rezultat, teško je to prihvatiti, moram to da kažem", rekao je Klop.

Liverpul je izgubio šest od devet mečeva na strani ove sezone u Premijer ligi, što je više nego što su imali u dve poslednje cele sezone.

Ovo ima je bilo prvi put od aprila 2012. da izgube tri uzastopna meča na strani, a zanimljivo je i da su ove sezone primili više golova u početnih pet minuta od bilo koga (čak pet).

Kada su ga pitali zašto ekipa prima tako mnogo golova na startu, Klop je rekao da ne zna razlog.

"Nemam objašnjenje, žao mi je. To mora da se promeni. Takvih 15 minuta nije dozvoljeno, to mora da se menja. Nemam objašnjenja niti opravdanja. Na kraju smo izgubili sa 3:0 jer je gol u drugom poluvremenu bio valjda jedini put kad su prešli liniju centra. Ali i to je u redu, jer kad počnete meč tako, ne zaslužujete da pobedite u duelu Premijer lige", zaključio je menadžer Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve