Nova vest
Fudbal

Subota, 04.02.2023.

18:36

Milojević: Šta je nedostajalo? Gol – težak je Zvezdin dres

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miloš Milojević nije bio zadovoljan nakon remija sa Vojvodinom (1:1) u 20. kolu Superlige.

Izvor:

Autor:

Milojević: Šta je nedostajalo? Gol – težak je Zvezdin dres
Foto: FK Crvena zvezda

Na pitanje šta je nedostajalo, dao je jasan odgovor.

"Šta je nedostajalo? Da damo gol. U prvih 15 minuta smo stvorili pregršt šansi, a u fudbalu kada ne postignete gol uvek budete kažnjeni. Nisam zadovoljan, rastrzana utakmica. Jeste prvo kolo u prolećnom delu, ali je puno igrača koji moraju da se zapitaju koji je problem", rekao je Milojević

Trener Zvezde nije želeo da otkrije igrom kojih igrača nije zadovoljan.

"To je interno, ali svakako, Zvezdin dres je težak i uvek se očekuje najviše, fokus, da li je gol ili ne, da li primimo ili ne, to razlikuje pravu ekipu od ekipe koja je prava", istakao je Milojević.

Kako je rekao, problemi su stari.

"Neke stvari se ponavljaju, jer stalno pričamo o tome i to igračima uđe u glavu i postane mentalni problem. Radimo na treningu i pokušavamo da ispravimo, jer drugog leka nema. Svakako je bila emotivna, ali i rastrzana utakmica, prva prolećna. Žao mi je navijača i žao mi je što nismo postigli više golova. Imam osećaj da stalno ostajemo dužni navijačima, jer nas redovno podržavaju i nadam se da ćemo to promeniti", nastavio je Milojević.

Ipak, on se već okreće narednom meču.

"Naredne nedelje nas očekuje utakmica protiv Voždovca, sasvim drugačija od ove, veštačka trava, a na nama je da se spremimo što bolje i vratimo brejk koji smo ispustili večeras", zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve