Nova vest
Fudbal

Petak, 03.02.2023.

13:45

Ten Hag ništa o Grinvudu, Zabicer debituje

Mančester junajted u subotu od 16 časova u 22. kolu Premijer lige dočekuje ekipu Kristal Palasa.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ten Hag ništa o Grinvudu, Zabicer debituje
Foto: Profimedia

Naravno, u fokusu je bila i odluka suda da oslobodi optužbi napadača Mejsona Grinvuda, koji je sada po internom istragom u klubu.

Erik ten Hag je na obraćanju medijima odbio da bilo šta komentariše dok je interni proces u toku.

"U ovom trenutku ne mogu da komentarišem ništa u vezi procesa. Nemam šta da dodam, upućujem vas na izjavu kluba, nemam šta da kažem", rekao je menadžer Junajteda.

Ipak, upitali su ga i da li je to što se dešava u vezi Grinvuda uticalo na ekipu u bilo kom smislu pred meč sa Palasom.

"Mi uvek moramo da se fokusiramo na utakmicu, bez obzira na sve, to je naš posao. Zato smo tu, imamo mnogo toga da uradimo. Pre dve nedelje bila je to loša predstava, nisam bio srećan našim izdanjem. Bilo je to sve sa 90 odsto fokusa i energije i ispustili smo dva boda. Sutra nam je potrebna bolja igra, jači fokus na meč. Bolje ponašanje jer moramo da ih pobedimo, to je sasvim jasno".

Otkrio je i da će pojačanje Marsel Zabicer dobiti priliku da debituje.

"Da, biće uključen. Veoma je dobar. Imao je samo jedan trening, ali vidi se da je vrlo spreman i drugačije nisam ni očekivao s obzirom da dolazi iz Bajerna. To su Nemci i tamo je fizički deo uvek dobar. Mislim da je spreman da zaigra", dodao je Erik.

Takođe, rekao je da je dobro za Junajted što je Rafael Varan doneo odluku da više ne nastupa za reprezentaciju Francuske i da je za to znao unapred, jer mu je igrač to ranije saopštio.

Pohvalio je napadača Markusa Rašforda koji je dobio priznanje za igrača meseca u Premijer ligi.

"Uvek je lepo kad dobijete individualne nagrade, ali ne radi se o tome, mi moramo da pobedimo kao tim. Radimo na tome i kada i tim pobeđuje, pojedinci će dobijati nagrade. U fudbalu je uvek tako, nikako drugačije", podvukao je strateg ekipe sa Old Traforda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve