Nova vest
Fudbal

Petak, 03.02.2023.

11:19

Mijatović: Jedini problem za Belingema je Modrić

Legendarni as Real Madrida Predrag Mijatović tvrdi da je kraljevski klub dobro pozicioniran u borbi za dovođenje Džuda Belingema.

Izvor: B92

Autor:B92

Mijatović: Jedini problem za Belingema je Modrić
Foto: Profimedia

Real Madrid sad već standardno, nikog nije dovodio u zimskom prelaznom roku. Oni kuju ozbiljne planove za leto, a odavno su naciljali mladog Engleza.

Kraljevski klub će morati da bori sa Liverpulom i još nekim klubovima za talentovanog vezistu Borusije Dortmund, ali Mijatović misli da je "njegov" klub najbliži transferu.

"On je igrač u modi koji se svima dopada i to nije tajna. Znam da je Real Madrid dobro pozicioniran u njegovom slučaju i da ima dobre odnose sa Borusijom. Ali nikad se ne zna... Ima još vremena", kaže Mijatović za španske medije.

Jasno je da Real mora da razmišlja o naslednicima Modrića i Krosa i zato je već doveo talente poput Kamavinge i Čuamenija.

"Igrači poput Modrića i Krosa mu mogu mnogo pomoći. Iako Modrić neće želeti da mu pomaže već da se takmiči sa njim. Imao 38 ili 30 godina, Luka je tip osobe koja neće tek tako potpisati ugovor sa Realom i ostati da sedi na klupi. Ako ostane, biće problem za onoga ko stigne. Real sigurno zna šta mu je potrebno za naredne godine".

Mijatović veruje da je Real najveći favorit za dovođenje Belingema

Mijatović je prokomentarisao i formu Marka Asensija koji je u četvrtak bio jedan od ključnih igrača u pobedi nad Valensijom.

"Svi smo već znali da Asensio ima veliki kvalitet. Ovo je bio tipičan gol za njega. Videćemo kakva će biti konačna odluka sportskog sektora oko njega... Ali trenutno koristi šansu koja mu se pruža i Realovi navijači ga vole. Teško da može postati neprikosnoveni starter ali je jasno da može biti veoma koristan".

Zadovoljan je Peđa što je Real preskočio još jednu prepreku i nastavio trku za titulu sa Barselonom.

"Nije lako igrati ovakvu vrstu utakmice kada znaš da je Barselona juče već pobedila. Pogotovo protiv rivala kao što je Valensija koja je uvek nezgodna bez obzira u kakvoj je formi. Veliko je ovo olakšanje, ostali smo na pet bodova zaostatka i još smo živi", zaključio je junak Realove sedme evropske titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve