Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.02.2023.

15:20

Ivica Kralj: Kolorado će biti veliko pojačanje za Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj uveren je da će kolumbijski fudbaler Andres Kolorado da bude veliko pojačanje za "crno-bele".

Izvor: B92

Autor:B92

Ivica Kralj: Kolorado će biti veliko pojačanje za Partizan
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Kolorado će igrati na pozajmici u Partizanu u narednih godinu dana. On je danas promovisan kao pojačanje kluba iz Humske.

"Očekujem da će da bude veliko pojačanje. Apelujem na navijače Partizana da imaju strpljenja za Kolorada, ali ne sumnjam da će nam dati kvalitet i da će naši mladi fudbaleri imati šta od njega da nauče. Želim da se zajedno radujemo uspesima Partizana", rekao je Kralj na konferenciji za novinare u Beogradu.

"Mi smo mesecima pratili veliki broj igrača. Dobro smo analizirali Kolorada. Njega krasi agresivnost i dobro čitanje igre", dodao je Kralj.

Kolorado će u Partizanu nositi dres sa brojem 13.

"Očekujem da ću svojim iskustvom i igrom pomoći Partizanu. Zahvalan sam na mogućnosti koja mi je pružena da igram u ovako velikom klubu.Nadam se da ću igrati dugo godina u Partizanu. Biće mi motiv više da dobro igram za Partizan, pošto sam prvi Kolumbijac u ovom klubu", rekao je Kolorado.

On je imao ponude iz Argentine, ali je odlučio da nastavi karijeru u Partizanu

"Nisam mogao da odbijem ponudu Partizana, pošto želim da se dokažem u Evropi. Partizan je poznat klub u Južnoj Americi. Znam da se Partizan i Zvezda bore za prvo mesto u Srbiji. Znam kakav je rivalitet dva kluba, ali verujem da će Partizan da dobije naredni derbi",
rekao je Kolorado, koji je priznao da je jedan deo prošle godine propustio zbog povrede i dodao da jedva čeka da zaigra za Partizan.

Kolorado (24) je igrač kolumbijske Kortulue, a poslednje tri sezone igrao je na pozajmicama u Deportivu iz Kalija i Sao Paolu.

Za reprezentaciju Kolumbije prošle godine odigrao je jednu utakmicu i postigao je jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve