Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.02.2023.

13:00

Fudbalerka nadmašila Federera

Fudbalerka Ališa Leman trenutno je najpopularnija švajcarska sportska zvezda na Instagramu, nakon što je nadmašila legendarnog Rodžera Federera.

Izvor: B92

Autor:B92

Fudbalerka nadmašila Federera
Foto: Profimedia/Natalie Mincher/SPP

Federer je dugo vremena bio nedodirljiv sa 11,2 miliona pratilaca, ali Leman (24), koja nije postigla ni približno u karijeri koliko legendarni teniser, popularnija je od Federera na društvenim mrežama.

Atraktivna fudbalerka sada ima oko 100.000 pratilaca više na Instagramu od Federera, iako nije ni blizu tako aktivna kao penzionisana teniska legenda.

Leman ima samo 171 objavu, ali nekoliko njenih izazovnih fotografija je probilo granicu od milion "lajkova".

Članica Aston Vile, Leman često opisuju kao najatraktivniju fudbalerku sveta, a poznata je i po svojoj provokativnoj strani koja uključuje fotografije u bikiniju na plaži.

Leman je u fokus javnosti došla nakon što su mediji u Velikoj Britaniji u novembru 2021. godine objavili da je raskinula sa saigračicom Ramonom Bahman te se na kraju okrenula fudbaleru Aston Vile Daglasu Luizu, a koji ju je napustio pre nekoliko meseci.

Vezista Arsenala Granit Džaka, ima 2,9 miliona pratilaca na Instagramu i treći je najpopularniji švajcarski sportista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve