Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.02.2023.

13:16

Fudbaleri Zvezde u čast Mihajlovića

Fudbaleri Crvene zvezde prolećni deo sezone nastavljaju u subotu od 16 časova kada ćemo ugostiti Vojvodinu, u utakmici posvećenoj Siniši Mihajloviću.

Izvor: FK Crvena zvezda

Autor:FK Crvena zvezda

Fudbaleri Zvezde u čast Mihajlovića
EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

U skladu s tim, prvotimci Crvene zvezde će na teren izaći sa podiguntim kragnama na dresu.

Nema sumnje da će biti veliki odziv u subotu, s obzirom da to da su se navijači uželeli fudbala, ali i da su tradicionalno prolećna otvaranja prava poslastica.

Prosečno je 18.330 navijača dolazilo na poslednjih 10 otvaranja prolećnog dela sezone na stadionu Rajko Mitić, a veruje se da će sada brojka biti i veća, s obzirom na to da je ovo utakmica posebnog značaja za sve Zvezdaše.

U prilog tome da se očekuje veliki broj navijača, ide i činjenica da Zvezda kada je reč o prvim prolećnim utakmicama ima sve pobede u 21. veku.

Gest igrača u subotu biće samo još jedan pokazatelj da je Siniša Mihajlović jednostavno besmrtan. Ljudski maksimum i pravi primer zvezdaša, zbog toga, nikada neće biti zaboravljen i ostaće zauvek deo svoje Crvene zvezde.

Svoj dolazak na utakmicu su potvrdili najavili: Jugović, Binić, Najdoski, Stojanović, Marović, Ljupko Petrović, Vaslijević i Momčilović.

Ulaz u subotu je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve