Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.02.2023.

13:11

Ništa od žalbe: Odbijen PSŽ

Fudbalski klub Pari Sen Žermen uložio je žalbu Profesionalnoj fudbalskoj ligi Francuske (LFP) zbog propalog transfera Hakima Ziješa.

Izvor: SN

Autor: SN

Ništa od žalbe: Odbijen PSŽ
Foto: Profimedia

Francuska Profesionalna fudbalska liga (LFP) odbila je danas žalbu Pari Sen Žermena na odbijanje ugovora Marokanca Hakima Ziješa jer je poslat prekasno i ne može biti registrovan, rekao je izvor blizak slučaju.

Ziješ je prošao juče lekarske preglede, a njegov dolazak u Pariz je bio izvestan posle dogovora Pari Sen Žermena i Čelsija.

Međutim, sve je moralo da bude završeno da ponoći, pošto je juče bio poslednji dan prelaznog roka. Čelsi je tri puata poslao pogrešno potpisan ugovor, i kada je najzad stigla ispravna verzija, rok za registraciju igrača je istekao.

Pari Sen Žermen smatra da je Čelsi kriv za kašnjenje, ali i pored toga LFP je donela odluku da Zijež ne može biti registrovan, pa je klub iz Pariza ostao bez jedinog predviđenog pojačanja ove zime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve