Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.01.2023.

13:33

U čast Siniše Mihajlovića: Besplatan ulaz na Zvezda – Vojvodina

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na meč 20. kola Superlige Srbije protiv ekipe Vojvodine biti besplatan

Izvor: B92

Autor:B92

U čast Siniše Mihajlovića: Besplatan ulaz na Zvezda – Vojvodina
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Ta utakmica će biti posvećena legendarnom Siniši Mihajloviću, koji je tokom karijere igrao za oba kluba.

Zvezda će u prvom meču u prolećnom delu sezone u domaćem šampionatu u subotu od 16 sati dočekati Vojvodinu na stadionu "Rajko Mitić".

Mihajlović je preminuo 16. decembra prošle godine u Rimu, a sahranjen je tri dana kasnije u glavnom gradu Italije.

"Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha - čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane. Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će pune tribine našeg stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Crveno-beli podsećaju da je Mihajlović "dečački" voleo Crvenu zvezdu.

"Idol generacije i čovek za koga su najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao, i legenda Crvene zvezde, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno - šampion. Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona. Vidimo se na Marakani", zaključuje se u saopštenju srpskog šampiona.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na prvom mestu sa 53 boda, dok je Vojvodina pet sa 20 poena manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve