Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.01.2023.

13:50

Sećate li se Filipa Jankovića – ima novi klub

Srpski fudbaler Filip Janković potpisao je za Laktaše, timu koji se takmiči u prvoj ligi Republike Srpske.

Izvor:

Autor:

Sećate li se Filipa Jankovića – ima novi klub
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Najmlađi debitant u evropskim utakmicama Crvene zvezde će u tom timu provesti narednih pet meseci.

"Juče sam imao priliku da razgovaram sa trenerom i direktorom kluba, dogovorili smo se oko svih stvari i veliko mi je zadovoljstvo kako sam dočekan u Laktašima. Srdačnost, lepe riječi... Sve najbolje mogu da kažem, oduševljen sam dobrodošlicom. Hvala im, nadam se da ću uspeti da pomognem klubu u zacrtanim ciljevima", rekao je Janković na promociji.

Laktaši su trenutno treći, sa devet bodova zaostatka u odnosu na vodeću Krupu. Tako će "zlatni orlić" sa Novog Zelanda sigurno predstavljati veliko pojačanje klubu u nastavku sezone.

Janković je kao tinejdžer otišao iz Zvezde u Parmu gde se nije snašao. Usledila je pozajmica u Kataniju, a potom selidba u Sloveniju gde je branio boje Domžala i Radomlja.

Janković je posle toga imao epizodu u Španiji (Ekstramadura, Kordoba), nakon čega se vratio u Sloveniju i obukao dres prvo Triglava, a zatim i Ilirije. Poslednjih šest meseci je proveo u crnogorskom drugoligašu Podgorici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve