Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.01.2023.

12:37

Pada Mitrovićev rekord – sprema se najveći transfer ove zime

Napadač Radničkog Nikola Štulić nalazi se na izlaznim vratima tima iz Niša.

Izvor:

Autor:

Pada Mitrovićev rekord – sprema se najveći transfer ove zime
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

To je potvrdio i Ivica Tončev, prvi čovek ovog tima, koji je naveo da su Belgija, Italija ili Portugalija države gde bi nekadašnji član Partizana mogao da nastavi karijeru.

"Zainteresovanih ima mnogo, baš mnogo, ali najkonkretnije pregovore vodimo sa klubovima iz Belgije, Italije i Portugalije i te tri ponude bih za sada ocenio kao najozbiljnije. Realizovaćemo ovaj transfer samo ako budemo zadovoljni cifrom, ali i ako procenimo da će to biti sredina gde će Nikola biti standardan i gde će nastaviti fudbalski da se razvija, onako kako je to bio slučaj u prethodnih godinu dana u Nišu", rekao je Tončev za "Mozzart Sport".

Kako kaže Tončev, mogao bi da "padne" klupski rekord kada su izlazni transferi u pitanju.

"Do sada je najveći ’u komadu’ bio transfer Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu za 500.000 evra, ali smo od prodaje Nikole Čumića i Lazara Ranđelovića Olimpijakosu dobili nešto malo više novca, međutim u nekoliko tranši. E, upravo je tu kvaka, želimo da se dogovorimo oko cifre koju bismo odmah dobili, a ne ovo, nude mi ovoliko sad, onoliko kroz rate, pa bonuse. Treba mi matematičar da bismo izračunali koliko će klub da zaradi. Razumem skepsu u jednom delu javnosti, jer i iz drugih klubova idu priče o milionima, pa niko nije prodao nekog svog prvotimca ove zime a ovo bi zaista trebalo da bude najzvučniji transfer u srpskom fudbalu u ovom prelaznom roku“, zaključio je Tončev.

Podsetimo, Štulić je ove sezone postigao 12 golova u svim takmičenjima. Od tog broja, čak 10 u Superligi i ispred njega su samo Rikardo Gomeš i Mladen Bojović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve