Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.01.2023.

14:24

Dalić: Igraćemo protiv najtežeg protivnika

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da je Holandija sjajan tim, ali da je cilj njegove ekipe plasman u finale završnog turnira Lige nacija.

Izvor: B92

Autor:B92

Dalić: Igraćemo protiv najtežeg protivnika
Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Hrvatske igraće protiv Holandije u polufinalu Lige nacija, 14. juna u Roterdamu.

U drugom polufinalu sastaće se Španija i Italija, 15. juna u Enshedeu. Finale je 18. juna u Roterdamu.

"Igraćemo protiv najtežeg protivnika, domaćina, koji će igrati pred punim stadionom i predvođen novim selektorom. Holandija je zaista sjajna reprezentacija, međutim koju god ekipu da smo izvukli igrali bismo protiv jakog protivnika jer su sve četiri reprezentacije među deset najboljih na svetu", rekao je Dalić u Melburnu gde učestvuje u radu kampova za dijasporu.

"Znamo što je naš cilj, plasman u finale i nastojaćemo da ga izborimo", dodao je selektor Hrvatske, prenosi agencija Hina.

"Holanđani imaju novog selektora i jako su dobri, pogotovo u odbrani, Imaju mlade, potentne igrače i igraće pred svojom publikom, ali očekujem i veliku podršku naših navijača u Roterdamu. Čeka nas velika utakmica, za nas će to biti veliki izazov, ali bićemo spremni i očekujem našu pobedu", kazao je Dalić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve