Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.12.2022.

14:20

Piksi: Mihajlović je imao sve karakteristike koje dobar čovek treba da ima

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je jedan od mnogih koji su došli na sahranu Siniše Mihajlovića u Rimu.

Izvor:

Autor:

Piksi: Mihajlović je imao sve karakteristike koje dobar čovek treba da ima
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Vidno uzdrman je bio strateg "orlova", ali je uprkos tome bio spreman da priča za okupljene novinare ispred bazilike "Svete Marije, anđela i mučenika".

"Bio je pošten čovek, čovek od reči, krasila ga je borbenost, poraze nije priznavao, imao je strahovito veliko srce. Imao je sve karakteristike koje jedan dobar čovek treba da ima. To je bio Siniša Mihajlović. Po tome ću da ga pamtim. Tako da, danas da mu odamo poslednju poštu, poslednji pozdrav praktično", rekao je Stojković.

Pun reči hvale je Stojković za svog nekadašnjeg saigrača i prijatelja.

"On je bio čovek vedrog duha, koji je uživao u životu, čovek koji je pomagao mnogima. Ne znam da li je iko tražio pomoć od njega, a da je nije dobio. To oslikava njegovu karaktersitiku kao čoveka na ovoj planeti. Meni je bila čast što smo igrali zajedno u reprezentaciji, što smo se poznavali dobro, da smo neke momente u privatnom životu imali da podelimo... Ta sećanja će mi ostati do kraja ukleasne u moju svest. Neka mu je večna slava i hvala mu na svemu", zaključio je Piksi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve