Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.12.2022.

10:28

Berluskoni i Galijani žele Srbina u svom klubu

Reprezentativac Srbije Darko Lazović na meti je Monce.

Izvor: B92

Autor:B92

Berluskoni i Galijani žele Srbina u svom klubu
Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Dolaskom novog trenera Rafaela Paladina, Monca je "odlepila" sa dna tabele i na dobrom je putu da u debitantskoj sezoni ostane u Seriji A.

Vlasnici kluba, a nekadašnji čelnici Milana, Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani, rešili su da novom treneru dovedu nekoliko pojačanja.

Između ostalog, na listi želja im je krilni fudbaler Darko Lazović.

Bivši fudbaler Crvene Zvezde odavno se dovodi u vezu sa odlaskom iz Verone, a letos je blizu transfera u Olimpik Marsej. Pre nekolko dana se u italijanskim medijima pominjala Bolonja, a sada se u trku uključila i Monca.

Lazović ima ugovor sa Veronom na još godinu i po dana, a Berluskoni bi morao da plati između 4 i 5 miliona evra obeštećenja ako hoce da ga dovede ove zime.

U Monci su spremili i alternativnu opciju, Josipa Brekala, reprezentativca Hrvatske koji trenutno nastupa za Volzburg. Prošle godine je ostavio odličan utisak u Italiji igrajući na pozajmici u Torinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve