Nova vest
Fudbal

Petak, 07.10.2022.

17:45

"Delije": Previše praznih stolica protiv Ferencvaroša, ispravimo to u nedelju

"Delije", vatreni navijači Crvene zvezde, pozvale su pristalice crveno-belih boja da dođu na utakmicu protiv Spartaka u nedelju u 15.30.

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Image

Zvezda je u četvrtak razbila Ferencvaroš, ali na stadionu "Rajko Mitić" bilo je dosta praznih stolica, što su konstatovala i "delije" u saopštenju.

"Delije, u nedelju naš klub igra sa Spartkom u 15.30. Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist! Svi su videli kako izgleda to kada se Crvena zvezda naljuti onda kada svi sumnjaju u nju. Red je da prepoznamo trenutak i nastavimo tamo gde smo stali sa ovom Zvezdom!", piše u saopštanju "delija"

"Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošom, previše za takvu utakmicu, ali sada imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo igrače pred odlazak u Budimpeštu, gde je po svemu sudeći sve moguće", dodaje se.

Crvena zvezda gostuje mađarskom predstavnika u četvrtak, a pre toga u nedelju dočekuje Sparta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve