Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.10.2022.

15:00

Arsenal želi novog Modrića – cena 60 miliona

Nakon što je Lovro Majer (24) postigao i namestio golove za ključne pobede Hrvatske protiv Danske i Austrije u Ligi nacija, traženiji je nego ikad.

Izvor: B92

Autor:B92

Arsenal želi novog Modrića – cena 60 miliona
Foto: Profimedia

Skauti Arsenala gledali su ga na utakmici protiv Danske na Maksimiru, a Dejli Miror piše da se za njega bori i Juventus.

"Njegove igre povlače poređenja s Modrićem, ne samo zbog iste nacionalnosti. Ali, umesto da sledi Modrićeve korake i zaigra za Totenhem, Majer bi se mogao priključiti njegovom velikom rivalu Arsenalu. Očekuje se da će Arteta centralnog vezistu pokušati da dovede već u januaru", piše Miror.

Britanci veruju da bi Ren prodao Majera za 60 miliona evra. Francuski klub ga je doveo prošle godine za 12 miliona iz Dinama.

Za Ren je odigrao 45 utakmica, postigao sedam golova uz 11 asistencija. Letos je za Majera bio zainteresovan i Atletiko Madrid.

Nedavno je Marko Busijelo, Majerov zastupnik na italijanskom tržištu, za Tutosport je prokomentarisao spekulacije o mogućem transferu.

"Majer eksponencijalno raste. Postao je važan deo igre hrvatske reprezentacije, idealan je ofanzivni vezista za najveće klubove, čak i za Juventus, zašto da ne? Međutim, u ovom trenutku nema nikakvih razgovora s velikim klubovima, sve zato što Renes ne želi da razgovara o transferu. Bilo je upita za Majera, ali su Francuzi sve zaustavili
", rekao je Busijelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve