Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.10.2022.

11:30

Ronaldo može da ide u januaru

Mančester junajted neće praviti probleme Kristijanu Ronaldu ukoliko bude želeo da napusti klub u januaru.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ronaldo može da ide u januaru
Foto: Profimedia

Kako je preneo ESPN, menadžer Erik ten Hag, koji je preselio Ronalda na klupu na poslednjim mečevima, neće se protiviti tome da Portugalac napusti Old Traford.

Kristijano je i letos želeo da ode, ali njegov menadžer Žorž Mendeš nije uspeo da mu obezbedi prelazak u neki od klubova koji se takmiče u Ligi šampiona.

Pominjali su se Bajern, Atletiko Madrid, Napoli, Čelsi i Sporting iz Lisabona, ali je 37-godišnji napadač ostao u Junajtedu.

Ronaldo je očigledno teško podneo preseljenje na klupu odakle je gledao i poraz u gradskom derbiju sa Mančester sitijem proteklog vikenda (6:3).

On se nada da će dobiti veću minutažu na narednim mečevima kako bi spreman dočekao takmičenje na Mundijalu u Kataru.

Inače, Ten Hag je došao na udar kritika pojedinih bivših legendi kluba, poput Roja Kina, koji je rekao da "Junajted ne pokazuje poštovanje prema Ronaldu" i da ga je "trebalo pustiti da ode tokom leta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve