Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.10.2022.

09:57

Zvezdino "dete" fudbaler godine u MLS-u FOTO

Srpski fudbaler Dejan Joveljić proglašen je za igrača godine od strane navijača u Los Anđeles Galaksiju.

Izvor: LN

Autor: LN

Zvezdino
Foto: Profimedia

Izdanak Crvene zvezde je ove sezone u svim mečevima za El-Ej Galaksi na 36 utakmica postigao 14 golova i tri asistencije, a kao nagradu za glasanje navijača dobio je veliki trofej sa kojim se fotografisao.

Joveljić se zahvalio na nagradi, ali je istakao da je fokusiran na MLS plej-of koji je Galaksi obezbedio remijem sa Solt Lejkom.

"Velika je čast da sam izabran za najboljeg igrača godine od strane neverovatnih navijača. Zaista mnogo poštujem to, ali posao nije gotov. idemo zajedno da donesemo još jedan trofej tamo gde pripada", poručio je Joveljić.

Kratkom porukom oglasio se i Fudbalski savez Srbije.

"Igrač godine LA Galaksija! Dejan Joveljić je zbog sjajnih partija tokom čitave sezone zasluženo izabran od strane navijača za najboljeg igrača kluba iz Los Anđelesa", navedeno je iz FSS-a.

Sjajna forma i vreme provedeno na terenu dosta su bitni za selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija, ali Joveljić nije dobio poziv još od prijateljskih utakmica protiv Japana i Jamajke.

Ipak, najveći razlog za to je verovatno to što Piksi na raspolaganju u špicu ima Mitrovića, Vlahovića, Jovića...

Njegov fokus je definitivno na plej-ofu MLS-a koji počinje 15. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve