Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.10.2022.

08:56

Stigla nova potvrda – Stanković pred vratima

Još jedna potvrda iz Italije stiže da će novi trener Sampdorije biti srpski stručnjak Dejan Stanković.

Izvor: LN

Autor: LN

Stigla nova potvrda – Stanković pred vratima

Stanković, koji se proslavio igrajući za Inter u Italiji, mogao bi da se vrati na "čizmu" posle kratke pauze u trenerskom poslu.

On je nedavno dao otkaz u Crvenoj zvezdi nakon što ponovo nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, a sada je informaciju Đanluke Marcija da je Stanković prvi kandidat za klupu Sampdorije potvrdio i novinar Alfredo Pedula.

Podsetimo, posle poraza od Monce (3:0), uprava se zahvalila Marku Đampaolu, pošto je ekipa osvojila svega dva boda u osam utakmica i na začelju je tabele Serije A.

Stanković je "sve bliže i bliže" klupi kluba iz Đenove, piše Pedula, i navodi da je daleko ispred drugih želja kao što su D'Aversa, De Rosi, Ranijeri...

On navodi da je srpski strateg razmislio o tome da još malo sačeka i da vidi kako će se odviti situacija u Interu, pošto je trener Simone Inzagi na vrućoj stolici.

Ipak, nikakvog kontakta tu nije bilo i Sapdoriji će se, kako stvari stoje, ostvariti velika želja u vidu dovođenja proslavljenog fudbalskog asa, ali će njegov zadatak biti izuzetno težak.

Italijanski mediji prenose da će Deki imati samo jedan zadatak, a to je da Sampu ostavi u Seriji A.

Loša stvar je pozicija na tabeli i samo dva boda iz osam kola, ali dobra je što za 17-plasiranom Bolonjom koja je u sigurnoj zoni zaostaju samo četiri boda.

Moguća misija ili ne za Stankovića, ostaje za videti.

Standings provided by Sofascore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve