Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.10.2022.

16:35

Nikolić: Izvući lekcije i pobediti u narednim mečevima

Fudbaler Vojvodine Uroš Nikolić rekao je da poraz od Partizana treba da posluži kao važna lekcija njegovoj ekipi.

Izvor: B92

Autor:B92

Nikolić: Izvući lekcije i pobediti u narednim mečevima
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Vojvodine doživeli su u nedelju drugi poraz od početka sezone, pošto su u Humskoj izgubili od Partizana sa 4:1.

"Kada rivalu poklonite praktično dva gola i ostanete sa igračem manje, onda ne možete da se nadate pozitivnom rezultatu. I na mnogo težim gostovanjima ne smemo toliko da grešimo, a posebno ne protiv Partizana ili Crvene zvezde koji kažnjavaju svaki propust. Ne smemo da žalimo mnogo, već da prihvatimo greške, odgovornost, izvučemo pouke i damo sve od sebe da ih ne ponovimo u narednim mečevima", rekao je Nikolić za klupski sajt.

On kaže da nema svrhe gledati previše unazad.

"U fudbalu je svaki sledeći meč najvažniji i mi sad moramo da mislimo na ono što sledi, jer kada previše gledaš unazad, ne možeš da budeš spreman na ono što te čeka".

Jedini gol za Vojvodinu na tom meču postigao je upravo Nikolić, iz slobodnog udarca.

"Meni je potpuno nebitno da li ću postići gol, ako ekipa ne pobeđuje. Naravno da mi znači za samopouzdanje posle duge pauze, ali bih naravno mnogo više voleo da pobeđujemo i osvajamo bodove bez mojih pogodaka", rekao je Nikolić.

Nakon Partizana, Vojvodinu očekuje niz teških mečeva, protiv TSC-a, Novog Pazara i Crvene zvezde, a Nikolić je istakao da njegova ekipa trenutno razmišlja samo o prvom narednom rivalu.

"Sada mislimo na TSC i da prebrodimo ovaj poraz od Partizana i da se vratimo na pobednički kolosek. Ako budemo mislili na nas i ako budemo igrali kako umemo, a ja zaista vidim na treninzima da možemo mnogo, onda rivali treba da misle o nama, a ne mi o njima. Dve pobede bi nas vratile u ritam, ali idemo meč po meč, u svakom da probamo da budemo što bolji i da pokušamo da pobedimo", zaključio je Uroš Nikolić.

Utakmica Vojvodina - TSC na programu je u subotu 8. oktobra u 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve