Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.10.2022.

21:50

Petrić: To me ne opterećuje

Trener Partizana Gordan Petrić zadovoljan je svim segmentima pobede svog tima nad Vojvodinom.

Izvor: B92

Autor:B92

Petrić: To me ne opterećuje
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli su nakon debakla u Kupu bili ubedljivi protiv "lala" 4:1, a uoči teškog gostovanja u Klenu u četvrtak u Ligi konferencija.

Petrić nakon lagane pobede u nedelje uveče u Humskoj 1, nije želeo da procenjuje da li je ovo bio najbolji meč njegove ekipe u tekućoj sezoni.

"Svi me nešto pitaju da li je najbolja, ali to me ne opterećuje. Samo je bitno da su momci koncentrisani, da su odradili svoj posao. Mogli smo ranije da damo gol, da li smo dva koja su nam igrači Vojvodine u jednom trenutku poklonili. Ali pre toga smo mogli da postignemo dva gola. Zadovoljan sam kako smo odradili posao, ali momci to moraju što pre da zaborave, jer nas očekuje utakmica u četvrtak i novo dokazivanje. Očekujem totalno drugačiju utakmicu", rekao je Petrić.

Trener "Parnog valjka" smatra da je pitanje fizičke spreme usko vezano i sa psihološkim stanjem ekipe.

"Opet moram da kažem, kada sve ide kako treba onda izgleda i da su igrači spremni. Oni su bili isti i prvi dan kad smo bili, rekao sam da su bili nervozni, a ta nervoza dosta utiče i na fizičku spremu. U tom slučaju i na igru. Ne, oni su rasterećeni, i pružaju ono šta mogu", zaključio je Petrić.

Crno-beli su četvrtom uzastopnom pobedom stigli do četvrte pozicije na tabeli sa 24 boda, pet manje od lidera Zvezde.

Ispred Partizana su Čukarički sa 25 i TSC sa 26, ali tim iz Bačke Topole ima dva meča više.

U sledećem kolu Partizan gostuje lokalnom rivalu Voždovcu, u nedelju od 19.30.

Standings provided by SofaScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve