Smestili vezisti Partizana: Užasno se osećam, to nije istina!

Patrik Andrade susreo se sa intervjuom u kom je opleo po Partizanu i stanju u Humskoj, a za koji tvrdi da je lažan.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

Jedan medij iz Azerbejdžana, zemlje u kojoj je do letos igrao za Karabag, objavio je navodne njegove reči prema kojima je oštro kritikovao dešavanja koja su ga zadesila u srpskom klubu.

Andrade je citirao te reči iz intervjua u svojoj objavi na Instagramu, a one glase:

"Pre dolaska u Partizan zvali su me uz reči da ću uživati u svemu i da ćemo igrati dobar fudbal. Ali došao sam ovde i sve je bilo drugačije. Tim ima samo 15 igrača, Drugim rečima, ne možemo da igramo 11 protiv 11 na treningu. Iako se mnogo borim, ne mogu da igram na svojoj poziciji, zato je sve što mi govore drugačije. - Nikada nisam bio tako srećan kao u Karabagu. Moj dom je bio tamo i nisam morao da odem. Nisam bio srećan što sam pogrešio i kasno je da ispravim ovu grešku. Definitivno ću se vratiti jednog dana tamo. Ako bude ponude, neću razmišljati dvaput", stoji u intervjuu koji Andrade demantuje.

Potom je obrazložio da to nikada nije izjavio i da je veoma srećan u Beogradu.

"Pre svega moram da kažem da se užasno osećam jer moram ovo da napišem i objasnim rečenice iz intervjua koje nikada nisam dao, posebno ništa protiv Partizana! Jedina istina je da mi je od prvog dana ovde kao kod kuće, da su me svi saigrači prihvatili na najbolji način i sa svima sam u odličnim odnosima. Tačno je – loše smo počeli, otišlo je 11 igrača, promenio se trener. Ali istina je i da smo se vratili i počeli da igramo sjajan fudbal! Ko će igrati i na kojoj poziciji zavisi samo od trenera i to svaki profesionalni fudbaler zna. Nije tačno da sam se pokajao što sam došao u Partizan! Nikada nisam rekao tako nešto! Moja porodica je ovde, imamo sjajan život i proći ćemo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim", objasnio je Andrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu