Nova vest
Fudbal

Petak, 30.09.2022.

08:55

"Oproštaj Mesija biće kao Fedederov"

Selektor Argentine Lionel Skaloni smatra da će Lionel Mesi imati sličan oproštaj kao teniska zvezda Rodžer Federer.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: Profimedia/ Andrea Staccioli/Insidefoto

Mesi, koji ima 35 godina, nedavno je postigao četiri gola na prijateljskim mečevima sa Hondurasom i Jamajkom u sklopu priprema Argentine za Mundijal u Kataru.

Skaloni, koji je nedavno prihvatio da vodi Agrentinu do kraja mundijalskog ciklusa 2026. godine, smatra da Mesi zaslužuje najbolji mogući oproštaj.

"Treba iskoristiti tu prednost. To vam je kao sa Fedederom. Povukao se i šta se dogodilo? Svi su preplavljeni emocijama, svi kažu, 'nije više tu, neće više igrati'. Isto će se dogoditi i sa Mesijem. Hajde da uživamo, bez obzira iz koje je zemlje ko. Sjajno je gledati ga. Ja imam priliku da mu budem trener, ali da sam navijač, platio bih kartu da ga gledam i kupio njegov dres. Jedino što je ostalo je to da se uživa. Ne znam da li će se tako nešto ikada ponoviti", izjavio je Skaloni.

Mesi za sada još ne priča o odlasku u penziju, ali postaće slobodan igrač na kraju ove sezone.

Tada će morati da donese odluku gde će nastaviti karijeru.

Pitanje je da li će se vratiti u Barselonu, ostati u Parizu ili čak otići u Ameriku, odakle ima ponudu od Intera iz Majamija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve