Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.09.2022.

13:15

"Podneo sam ostavku jer nisam imao finansijsku podršku"

Predsednik Upravnog odbora OFK Beograda Dejan Vuksanović rekao je da je podneo ostavku jer nije "imao finansijsku podršku" od strane saradnika.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: StarSport

Predsednik Upravnog odbora OFK Beograda Dejan Vuksanović rekao je da je podneo ostavku jer nije "imao finansijsku podršku" od strane saradnika, bez koje nije mogao da "omogući nesmetani rad igračkog kadra, trenera i radnog klupskog pogona".

"Da, dao sam ostavku na poziciji Predsednika Upravnog odbora OFK Beograda jer nisam imao finansijsku podršku saradnika, čekajući finansije sa kojima sam planirao da omogućim nesmetani rad igračkog kadra, trenera i radnog klupskog pogona", izjavio je Vuksanović.

On je dodao de je u prvih sedam kola prvenstva "radeći pod jako teškim okolnostima" OFK Beograd imao "pozitivan rezultat sa dve pobede, četiri remija i samo jednim minimalnim porazom".

"Krenuli smo ka samom vrhu, što je u dogledno vreme i krajnji cilj našeg angažovanja, ali ni to nije bilo dovoljno, od strane mnogih u klubu, da prepoznaju uspešan rad", rekao je dosadnjašnji predseednik UO OFK Beograda.

Vuksanović je rekao i da će u "naredna tri meseca klub biti vodjen od strane tri člana nadzorne komisije", a da on ostaje pri klubu kao "visoko kotirani potencijalni investitor".

Tim sa Stare Karaburme, velikan jugoslovenskog i srpskog fudbala, već dugi niz godina se nalazi u velikoj krizi.

OFK Beograd se trenutnu takmiči u Srpskoj ligi "Beograd", gde posle sedam kola zauzima sedmo mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve