Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.09.2022.

17:45

Poznato zašto Ronaldo letos nije prihvatio najveću ponudu

Fahad ben Nefel, predsednik kluba Al Hilal iz Saudijske Arabije, potvrdio je da su letos bili u kontaktu sa Kristijanom Ronaldom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Poznato zašto Ronaldo letos nije prihvatio najveću ponudu
Foto: Profimedia

Tokom leta se pričalo kako je "neimenovani" arapski klub bio spreman da ponudi čak 236 miliona evra za dolazak Portugalca, ali da je on navodno odbio ponudu.

Želja Ronalda bila je da igra u klubu koji se takmiči u Ligi šampiona, ali njegov menadžer Žorž Mendeš nije uspeo da mu obezbedi transfer.

Atletiko Madrid, Čelsi, Bajern, Napoli i Sporting su bili povezivani sa Ronaldovim imenom, ali je on ipak ostao u Mančester junajtedu.

Sada je Ben Nefel otkrio detalje oko ponude portugalskom napadaču.

"Da, pregovarali smo sa Ronaldom. Novac nije bio problem, Al Hilal je u stanju da dovodi svetske zvezde. Stvar je u tome da nas je Centar za sportsku arbitražu sprečio da registrujemo igrače. Nismo prestajali da pregovaramo sa igračima bez obzira na odluku o zabrani, ali smo odlagali finalne faze pregovora sve dok zabrana nije skinuta", rekao je prvi čovek Al Hilala.

Koliko je Kristijano voljan da igra tamo, drugo je pitanje.

Ipak, pad forme i činjenica da je od starta sezone postigao samo jedan gol (i to iz penala) na devet utakmica za klub i reprezentaciju, govori dovoljno.

Jasno je da je 37-godišnja zvazda fudbala na zalasku karijere i da će uskoro morati da preseče šta je najbolje za njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve