Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.09.2022.

18:50

Tadić pred Norvešku: Naša ideja ostaje ista

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić očekuje tešku utakmicu (utorak, 20.45) protiv Norveške u Ligi nacija.

Izvor: MT

Autor: MT

Tadić pred Norvešku: Naša ideja ostaje ista
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dve selekcije će u međusobnom duelu odlučivati o putniku u elitnu A diviziju, s tim da je Srbiji potrebna pobeda.

Ovo će, inače, za Tadića biti 90. utakmica u dresu sa državnim grbom.

"Nije bitan broj utakmica, već rezultat koji se napravi sa reprezentacijom. Dakle, računa se broj pobeda, broj učešća na završnim turnirima Evropskog i Svetskog prvenstva. Individualna statistika je nebitna, pogotovo taj broj nastupa", rekao je Tadić.

Tadić kaže da će ekipa pokušati da uz lepu igru stigne do rezultata – pobede koja vodi u viši rang.

"Očekuje nas jedna izuzetno zahtevna utakmica. Ulog je prvo mesto u grupi i plasman u viši rang Lige nacija. Daćemo sve od sebe da osvojima tri boda u Oslu. Norveška ima odličnu ekipu, nisu tu samo Haland i Edegor. Pobedili su nas u Beogradu, ali tada je jedan detalj prelomio u njihovu korist. Naša ideja ostaje ista, želimo da dominiramo od prvog minuta i da ofanzivnom igrom stignemo do cilja. To je ono što Mister Stojković traži od nas na svakoj utakmici. Da igramo lep fudbal i da kroz igru stižemo do rezultata", istakao je Tadić.

Šta je selektor Dragan Stojković pričao na konferenciji za medije čitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve